De avonturen van superheld S.A.M.

Hoofdstuk 1


Hoi ik ben Sarah en ik ga jullie een spannend verhaal vertellen. (Als jullie dat goed vinden) Het gaat over een super heldin. En die heet S.A.M. het verhaal begint zo..............................
S.A.M. keek in haar naaikoffer en op de bodem van de naaikoffer lag...................een oud verknipt te klein jurkje.  S.A.M dacht na mmmmmmmmmmmmm. Ah ik heb het, ik maak er een cape van !!!!!! En ze naaide en knipte en naaide. Eindelijk was die klaar. Hij was heel mooi, de kleur was goud en er zaten eldelstenen op. Ze deed hem meteen aan. Toen ging ze naar de tuin. Oohhhhhhhhhhhhh je wilt het niet weten. Oke ik vertel het, er stond een groot monster  met blauw en witte strepen. Hij was niet blij!!! S.A.M pakte haar geheime wapen, er zat middel waarvan je in slaap valt als je het op je krijgt. S.A.M. spoot het op het monster maar het werkte niet!!! Wat moet ze nou doen? Maar ze was niet bang. Ze ging snel op iets staan, want het monster had ook een geheim wapen maar S.A.M weet stiekem het geheime wapen. Het geheime wapen is gas wat uit zijn mond komt waardoor de grond heel heet wordt. Toen ze er achter kwam dat het water was dat ze gesproeid had sprong ze snel op allerlei dingen naar binnen toe. Ze vulde het met het juiste spul dit keer en sprong weer op iets en spoot het op het monster. Toen ging het monster liggen en viel in slaap. Daarna nam S.A.M. hem voorzichtig mee naar de raket, legde  hem er in en vertrok naar de planeet waar hij vandaan kwam. Toen ging S.A.M. terug  en dacht na. Hoe zou dat monster daar gekomen zijn en hoe zou het wapen gevuld kunnen zijn met water?

Dat vertel ik de volgende keer in hoofstuk 2.

Hoofdstuk 2

Het mysterie.

S.A.M. zat op haar bed en dacht na. Hoe kwam dat monster in de tuin? Waar kwam dat water in het wapen vandaan? mmmmm dat is echt iets voor S.A.M. "Dat ga ik onderzoeken" zei ze hardop! Waar is mijn notitieblok,.....en mijn pen, dan kan ik aantekeningen maken. Toen ze een uur bezig was bedacht ze dat ze eerst nog iets anders moest doen. Stel je voor dat het monster weer kwam!!!! Ik moet eerst een masker maken, dan weet het monster niet wie ik ben. Natuurlijk moet ik ook eerst uitzoeken met welk monster ik te maken heb. Dus, ik ging een masker maken en pakte al mijn gereedschap. Een half uur later was ze klaar en ging ze op wacht staan. Na een tijdje kwam er weer een monster! Ze hoorde een kreet en keek om zich heen. In de verte zag ze iemand, maar ineens was die weer weg. Ze vloog de lucht in om te kijken of ze nog wat zag. Toen zag ze het weer en vloog er naartoe. De persoon die ze gezien had was gepakt door een monster!!!! Nu moest ze snel zijn. Wat voor monster is dat? Hoe heet dat monster ook al weer? Het maakte niets uit, ze ving het monster en redde het geschrokken meisje uit de klauwen van het monster. S.A.M. vroeg haar hoe ze heette. Het meisje antwoordde dat ze Lisa heette. Hoe kon dat monster jouw vangen? Lisa vertelde met bibberende stem: "Ik zag iemand die het monster bestuurde! Ik was afgeleid en toen pakte een ander monster mij op! Daar zat ook iemand op, het eerste monster vloog toen weg. Gelukkig kwam jij om mij te redden, dank je wel" "Maar, dat betekent dat die monsters een soort robots zijn, mmmmmm", S.A.M. dacht diep na! "Zullen we samen gaan werken?" vroeg ze aan Lisa. Om het Mysterie op te lossen. "Dat is goed" antwoordde Lisa, "maar hoe vang je zo'n monsterrobot eigenlijk?" "We moeten ons goed voorbereiden, ik heb nog wel iets dat ons kan helpen." 

Hoofdstuk 3

de Voorbereiding.

6 opmerkingen:

 1. Wat een spannend verhaal wordt dit sarah, ik kijk al echt uit naar het volgende hoofdstuk!!!
  kusjes mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een spannend avontuur Sarah!
  Ik kan bijna niet wachten om te lezen hoe het verder gaat met S.A.M....

  Wanneer komt het vervolg?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve saar,

  wat een spannend verhaal zeg!! ik hoorde van mama dat je iedere week iets gaat proberen te posten? Ik ga van uit mallorca zeker je blog in de gaten houden zodat ik iedere week iets spannends te lezen heb!!

  DIkke kus van Sieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sarah,
  Wat een leuke blog heb jij. En, wat een leuk verhaal echt super!

  Kusjes
  Machteld

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heyxxx liefste nichtje,
  wat heb je een leuke blog gemaakt en ik hoop dat hoofdstuk 2 er snel aankomt dan ga ik die natuurlijk ook lezen want het is een supper leuk verhaal

  xx Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. live Sarah .

   Ik vind je verhaal super leuk !!!!!
   Het doet mij denken aan vroeger toen ik samen met mijn jongere zusje Toos op een kamer sliep. Als wij dan in bed lagen vertelde ik haar altijd ook verhalen.
   Er bestond toen nog geen computer dus die verhalen waren alleen voor haar.
   Nu kan dus veel mensen het lezen!!!!!!!
   Ik hoop dat er nog veel van die verhalen volgen. Kusjes van oma Ton.

   Verwijderen

Ik vind het heel erg leuk als je op mijn blog komt kijken, en nog leuker als je een berichtje achterlaat.
Dank je wel,
liefs,
Sarah.